DEVENTER – De supporters van Go Ahead Eagles kunnen binnenkort gebruik maken van een geheel vernieuwde mobiele app. Volgens de club is een app onmisbaar voor de communicatie met fans. Een prestigeklus voor bedrijven uit Deventer en omgeving. MSML had de beste papieren. Het softwarebedrijf tekende in het voorjaar een contract voor tenminste 3 jaar.

“MSML is een echte versterking voor onze club”, volgens Jan Willem van Dop, Algemeen directeur Go Ahead Eagles. “Zowel zakelijk als op media-gebied. De afgelopen drie Eerste Divisie-jaren is onze communicatieafdeling uitgeroepen tot beste van de competitie. Dat geldt straks ook voor de Go Ahead Eagles App, een communicatiemiddel dat steeds belangrijker wordt. MSML is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en mobiele apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan.”

Achter de schermen is er al hard gewerkt. De app zal – naast nieuws over Go Ahead Eagles – uitgebreide (live) wedstrijdinformatie bevatten. De komende tijd worden er voortdurend nieuwe interactieve functies aan de app toegevoegd.

 “We zijn dolblij dat we eindelijk vrijuit kunnen spreken over onze samenwerking”, zegt Marcel Letink, algemeen directeur van MSML. “Wij voelen ons als bedrijf enorm verbonden met Deventer, maar veel van onze klanten zijn buiten de regio gevestigd. Dat we nu de populairste app van de stad bouwen is een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat.”

MSML zocht actief naar een gelegenheid om zich ook in Deventer te laten zien. De stad kent talrijke sympathieke evenementen en initiatieven om te ondersteunen. De samenwerking met Go Ahead Eagles is dan ook bepaald niet toevallig gekozen.

“Als échte Go Ahead Eagles supporter was me er veel aan gelegen om dit partnership tot stand te brengen” vertelt Bram Groenen, sales en marketing manager bij MSML. “Het is geweldig om te zien dat al mijn collega’s inmiddels met het GAE virus zijn besmet. Iedereen werkt keihard om de app te ontwerpen, bouwen en testen. Ik kijk enorm uit naar het moment waarop ik de supporters om mij heen de app zie gebruiken. In het stadion of thuis.”

De mobiele app van Go Ahead Eagles wordt aan het begin van het seizoen ter beschikking gesteld aan een selecte groep supporters. Zij krijgen een persoonlijke uitnodiging om de app te proberen. Niet lang daarna kunnen alle supporters de app downloaden. Houd de website van Go Ahead Eagles in de gaten voor meer informatie.

Vorig artikelVier het Leven neemt ouderen mee uit in Deventer
Volgend artikelDe Deventer Boekenmarkt in 18 gedichtjes en tekeningen