DEVENTER – Jan Willem van Dop blijft aan als algemeen directeur van Go Ahead Eagles. Van Dop kwam in de zomer van 2018 naar Go Ahead Eagles en beheert ook in het seizoen 2019/2020 onder meer de portefeuilles Commercie, Supportersbeleid en Veiligheid. Daarnaast behartigt hij de belangen van de club in KNVB-verband. Lucas Dinklo is sinds deze week de afdeling Veiligheid komen versterken.

“Sinds mijn komst naar Go Ahead Eagles heb ik veel mensen in en rond de club leren kennen”, zegt Van Dop. “Mijn ervaring is dat iedereen de club op zijn eigen manier beleeft. Maar of ik nu spreek met incidentele wedstrijdbezoekers, hondstrouwe seizoenkaarthouders, kleine zzp’ers of leidinggevenden van grote ondernemingen: stuk voor stuk zijn het mensen met een roodgeel hart of sympathie voor Go Ahead Eagles. Ik ben er trots op dat ik daar sinds afgelopen zomer onderdeel van uitmaak en het motiveert mij om me als algemeen directeur ook in het seizoen 2019/2020 vol energie en enthousiasme in te zetten voor deze mooie club.”

Van Dop ziet het als een van zijn taken om nog meer Business Partners bij Go Ahead Eagles te betrekken. “Het voelt goed dat het overgrote deel van onze bestaande Business Partners ook in het seizoen 2019/2020 aan de club verbonden blijft. Dat is fantastisch en een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Maar we zijn er nog niet! Door ons herziene, gesegmenteerde prijsbeleid voor de Hoofdtribune zijn de mogelijkheden voor bedrijven toegenomen om zich als Business Partner aan te sluiten bij Go Ahead Eagles. We willen de komende periode zoveel mogelijk bedrijven – van zzp’ers tot grote ondernemingen – warm maken voor onze club.”

Ook de portefeuille Veiligheid maakt onderdeel uit van het takenpakket van Van Dop. “In dat opzicht ben ik blij met de komst van Lucas Dinklo, die onze afdeling Veiligheid is komen versterken. Lucas is geen onbekende binnen de club, aangezien hij eerder stage heeft gelopen bij de afdeling Veiligheid. Sinds maart van dit jaar is Robert Aalders veiligheidscoördinator bij Go Ahead Eagles. Deze functie blijft hij vervullen, maar in de komende maanden gaat Lucas steeds meer taken van Robert overnemen. Kortom, we gaan Lucas stap voor stap opleiden als veiligheidscoördinator met Robert als ervaren mentor aan zijn zijde.” (Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelOerdijk afgesloten voor bestrijding eikenprocessierups vanaf 15 juli
Volgend artikelOpening expositie in Buurtmuseum Borgele