DEVENTER – Tijdens de zesde editie van het Zeldzaam Mooi Festival in Deventer kon je genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar Draait Plaatjes. Kunstenaar Oscar Prinsen had een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op het festival zorgde Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

FOTO: MBS

Je kon gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen. Tevens konden de bezoekers een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 75 verschillende deelnemers was er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook waren er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers. Juist de niet-alledaagse dingen maakte dit festival zo bijzonder. Uiteraard konden kinderen zich ook weer prima vermaken op dit festival met hele speciale activiteiten, waren er demonstraties en was er kinderschmink en nog veel meer.

Vorig artikelOpen dag Go Ahead Eagles zeer druk bezocht
Volgend artikelPolitie Deventer zoekt eigenaar vogels