DEVENTER – Wie kent de scène uit ‘The Lion King’ niet? Het moment dat alle dieren samenkomen om te zien hoe Simba wordt gepresenteerd als troonopvolger van het dierenrijk. Om de release van de Disneyfilm ‘The Lion King’ te vieren is Vue op zoek naar een nieuwe koningswelp. De bioscoopketen roept iedereen op om op woensdag 17 juli hond, kat, knuffel of kind mee te nemen naar het Boreelplein van Vue Deventer. Hier kan men op de foto als een echte leeuwenkoning. De leukste foto komt te hangen in Vue Deventer en de winnaar krijgt vijf vrijkaarten voor de bioscoopfilm ‘The Lion King’ bij Vue. ‘The Lion King’ is vanaf 17 juli te zien bij alle Vue bioscopen.

De fotoactivatie vindt de gehele dag plaats, tijdens openingstijden van Vue Deventer, op woensdag 17 juli op het Boreelplein voor de Vue bioscoop. Meer informatie over de fotoactivatie is te vinden op de website.

Vorig artikelVakantieboeken halen bij Minibieb Vogelslag
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Droogklootjesvolk