DEVENTER – Het ultieme Tostiboek van Happy Tosti Deventer is weg. Franchisenemer Roel van der Vegt doet een oproep. Breng alstublieft het ultieme Tostiboek terug.

“Bij de start van mijn mooie restaurant heb ik van een van de oprichters van Happy Tosti en mede auteur van Het Ultieme Tostiboek een exemplaar van het boek gekregen met daarin een persoonlijk bericht. Het boek heb ik altijd in het restaurant gehouden als inkijkexemplaar voor de gasten, en om te laten zien hoe dierbaar dit boek voor mij is. Waarschijnlijk heeft iemand na het inkijken van het boek, deze ‘vergeten’ terug te leggen en is het boek helaas verdwenen”, aldus van der Vegt.

Uiteraard kan ik beelden terugkijken om te zien wanneer dit mogelijk heeft plaatsgevonden, maar ik zou in eerste instantie een beroep willen doen op degene die het boek wellicht ‘per ongeluk’ heeft meegenomen.

Zou je alsjeblieft dit exemplaar bij terug willen brengen? En als je dat moeilijk vindt mag je deze ook in de brievenbus stoppen. Ik ben gehecht aan dit boek omdat dit symbool staat voor mijn start met Happy Tosti en de boodschap die er in staat geschreven.

Vorig artikelColumn Sonja Veneman: Kamperen voor dummies
Volgend artikelZomerse zaterdagen bij winkelcentrum de Boreel