vrijdag, 21 juni 2024

Zomer programmering 2019 Drtv en openingstijden

DEVENTER – De lokale omroep Deventer RTV hanteert gedurende de vakantiemaanden juli en augustus een aangepaste radio en televisie programmering. Daarnaast kent hun redactie gedurende genoemde periode aangepaste openingstijden.

Het is zomerstop, ook voor Drtv. In de komende periode zenden wij schitterende reportages, documentaires en beelden uit de oude doos uit! Kortom, een zomer om voor thuis te blijven! Ook op de radio hanteren wij in de maanden juli en augustus een aangepaste zomerprogrammering waardoor een aantal wekelijkse programma’s tijdelijk niet worden uitgezonden.  Het gaat hierbij voornamelijk om nieuws & actualiteiten programma’s en talkshows. Als u op de tab “radio” klikt, vervolgens op “programmering radio” en daarna uw favoriete programma kiest staat bij de informatie aangegeven of er sprake is van een zomerstop en tot hoelang deze duurt. Diverse radio programma’s gaan gewoon door.

Ook de Drtv redactie kent gedurende de vakantiemaanden juli en augustus aangepaste openingstijden. Wij zijn gedurende deze periode aanwezig op maandagen, woensdagen en vrijdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Vanaf maandag 2 september is ons kantoor weer wekelijks gedurende alle werkdagen geopend en kunt u weer genieten van de gebruikelijke programmering.

Vorig artikelOM vervolgt hondenfokker uit Lettele bij wie honderd honden zijn weggehaald
Volgend artikelBasisschool De Windroos aan de Bierstraat na 86 jaar dicht
error: Content is beschermd!!!