DEVENTER – Op 11 september vindt het Alzheimercafé Deventer plaats. Deze editie staat helemaal in het teken van het thema ‘Vrijheid & Veiligheid’. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, partner, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden. Het is dé plek om informatie te krijgen over het onderwerp dementie en is er gelegenheid voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen.

Gastspreker Jan Heining

Tijdens deze editie is Jan Heining gastspreker. Hij is al jarenlang betrokken bij mensen met dementie als professional en als vrijwilliger. Jan is de deskundige als het gaat over het onderwerp Vrijheid en Veiligheid.

Vrijheid & Veiligheid

Iedereen die te maken heeft met dementie komt in aanraking met dilemma`s die gaan over vrijheid en veiligheid. Waar doe je goed aan, en waaraan niet? Hoe ervaar je veiligheid en bescherming met daarbij zo veel mogelijk vrijheid en zelfbeschikking? Jan laat diverse filmpjes zien over dit onderwerp. Tijdens deze avond staat inspiratie, informatie en het gesprek gaan over dit onderwerp centraal.

Wanneer en waar?

Op woensdagavond 11 september van 19.30 uur tot 21.15 uur is er weer een Alzheimer Café in Hof van Colmschate op de Holterweg 104 in Deventer. Vanaf 19:15 uur bent u van harte welkom en staat de koffie en thee klaar!

Vorig artikelWeekend weerbericht, geniet van de zaterdag
Volgend artikelHart&Vaatcafé over hartklep aandoeningen in het Deventer Ziekenhuis