DEVENTER – Het boek Buitengewoon Deventer van Bart Ros en Elia Quentin is sinds kort te bestellen. De uitgave bestaat uit 104 pagina’s met unieke beelden van Deventer in A4 formaat. Het boek is ontstaan uit liefde en passie voor de unieke locaties, stadsaanzichten en sfeer van de stad Deventer. Te zien zijn jaarlijkse evenementen: Deventer op Stelten, het Dickensfestijn en de Deventer Boekenmarkt, maar ook historische aanzichten en de bewoners. Deze heeft Bart Ros op eigen manier geprobeerd vast te leggen.

Het boek is opgedeeld in zeven onderdelen, elk met een dubbele haiku geschreven door Elia Quentin. Deze dienen zowel als verbinding van de onderdelen net als illustratief voor het geheel.

Vanaf jongs af aan is Bart Ros al bezig met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van oude radio‘s, tv‘s en oude camera‘s. Deze interesses combineert hij in zijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie.

Elia Quentin haalt ontzettend veel voldoening uit kennisdeling, maar ook uit het bundelen van krachten en het nadenken over oplossingen voor ieder vraagstuk dat op zijn pad komt.

buitengewoondeventer.nl

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Groeten uit het Westland
Volgend artikelDeventer Boekenmarkt weerbericht