DEVENTER – Wil je een manier van bewegen leren waarbij je souplesse, kracht en coördinatie met elkaar verbindt? Tai Chi is een oude Chinese bewegingsleer die op een rustige en precieze manier het lichaam en de geest traint. Goed voor spieren en gewrichten maar ook ontspannend voor de geest.

Lessen worden verzorgd door Jan Bosscher, acupuncturist in Deventer, die al 30 jaar les geeft. ‘In mijn opleiding tot fysiotherapeut had ik een voorliefde voor anatomie, houding, beweging en ademhaling. Dit komt in Tai Chi allemaal samen’.
Vanaf woensdag 18 september wordt les gegeven in het P.W. Janssen verpleeghuis in de fysiotherapieruimte Hermelijn 1 Deventer . Vanaf donderdag 19 september in het buurthuis van de Raambuurt, Werfstraat 1 Deventer. Mocht je interesse hebben dan kan je de eerste of tweede les meedoen om te kijken of het je aanspreekt. Graag aanmelden bij jan@taichi.nl. Meer informatie is te vinden op www.taichi.nl.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 30 augustus
Volgend artikelKunstcircuit Open; van ballet tot pallet