DEVENTER – Ken jij het na-zomerse gevoel van geïnspireerd zijn? Om nieuwe dingen te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en het dagelijkse ritme weer frisse invulling te geven? In de zomer snuffel je misschien aan nieuwe culturen en andere vrije tijds bestedingen. Bij Kunstcircuit Deventer kun je ook na de zomer deze inspiratie een plekje geven in jouw dagelijkse leven. Wees welkom bij Kunstcircuit Open van 9 t/m 14 september!

Tijdens Kunstcircuit Open is er voor ieder wat wils; docenten & verenigingen zijn er voor jong en oud, met kwalitatief aanbod op gebied van kunst & cultuur. Je kunt de hele week proeflessen volgen, al jouw vragen stellen of gewoon gezellig komen kijken naar het avondprogramma in de foyer. Toegang is gratis en naast kijken kun je o.a. meedoen met improvisatietheater of komen dansen.

Wees erbij! Kijk op www.kunstcircuit.nl.

Vorig artikelCursus Tai Chi in Deventer
Volgend artikelGratis bloeddrukmetingen bij Vegro Thuiszorgwinkel Deventer