DEVENTER – Déjà Vu komt zondagmiddag 11 augustus van 14.30-16.30 uur optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Deventer Worpplantsoen. De Deventer band Déjà Vu bestaat uit gerenommeerde muzikanten uit de sixties en seventies.

Toen bekend als Together Again. Na 45 jaar in 2011 weer bij één gebracht door André Bultink via een ontmoeting bij de club Sixties Alive. De band bestaat uit Jan Keizer, Berrie Janssen, Wim Nijboer, Theo Brakenhoff, Martin Teelen en bandleider André Bultink.

Zij spelen nummers van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Bob Dylan, Cream, Joe Cocker, Moody Blues, Al Stewart, kortom muziek uit hun jeugdjaren.

Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 06 augustus
Volgend artikelInschrijving Deventer Puzzelmarathon is geopend!