DEVENTER – De inschrijving voor de Deventer Puzzelmarathon op zondag 6 oktober is geopend. Vanaf deze week kunnen teams uit heel Deventer zich inschrijven voor de grootste puzzelmarathon van Deventer!

Op 6 oktober puzzelen teams in de hele stad aan de Deventer Geschiedenis Puzzel, een puzzel met 221 historische feiten op humoristische wijze verwerkt in één grote tekening. De puzzel is getekend door geschiedenis virtuoos Hans Stempher en gaat maandag 7 oktober in de verkoop. De puzzel is nu al met korting te reserveren op www.artnik.nl.

Deventer Puzzelmarathon
De Deventer Puzzelmarathon start op 6 oktober om 13.00 uur. Vier uur hebben de teams de tijd om de puzzel te voltooien. Dit kan op een zelfgekozen locatie zoals een clubhuis, kroeg, buurthuis of woonhuis, maar ook op het hoofdkwartier, de Bibliotheek Centrum. Via een digitale verbinding staan de teams met elkaar in contact.

Hoofdkwartier in de Bibliotheek Centrum
Het hoofdkwartier van de Puzzelmarathon bevindt zich op de begane grond van de Bibliotheek Centrum, Stromarkt 18. De Bibliotheek is een marktplaats voor kennis en inspiratie, waar kan het hoofdkwartier van een geschiedenispuzzel marathon zich nou beter huisvesten? De teams kunnen de puzzel op 6 oktober tussen 12.00 en 12.45 uur ophalen op het hoofdkwartier waar tevens plek is voor tien teams om te puzzelen. Teams kunnen via de aanmelding een locatievoorkeur opgeven.

Hoe doe je mee?
Door zelf een team samen te stellen en je aan te melden op www.artnik.nl/puzzelmarathon.

Je mag zelf weten met wie je gaat puzzelen en waar je wilt puzzelen. Dit kan met collega’s, in je favoriete kroeg, clubhuis, op het hoofdkwartier of gewoon lekker thuis. Hoe groot je team is maakt niet uit, dit hoort bij je strategie. Houd je het klein en overzichtelijk of maken vele handen licht werk? Let op: ieder team heeft een teamcaptain die beschikt over Whatsapp zodat er een directe verbinding is met het hoofdkwartier.

Prijzen
Een wedstrijd is geen wedstrijd als er geen mooie prijzen zijn. Wij kunnen alvast verklappen dat één van de prijzen een spellenpakket van Koning Willem is! De prijsuitreiking start om 17.30 uur in de Bibliotheek Deventer Centrum, Stromarkt 18.

De Deventer Puzzelmarathon is een initiatief van ArtNik Uitgaven, Hans Stempher en Koning Willem en wordt gepowered door de Bibliotheek Deventer, Rondeel en Deventer Verhaal

Vorig artikelDéjà Vu in Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen
Volgend artikelHoe staan de Eagles ervoor bij de aftrap van de Keukenkampioen Divisie