DIEPENVEEN – Ook dit jaar gaan we weer Frühschoppen. Net als voorgaande jaren wordt dit feest weer begeleid door de Langenberger Muzikanten uit Bathmen. Leuk om te vermelden: het orkest viert dit jaar haar 50-jarig jubileum! Deze keer zal ook onze Diepenveense zangeres Sabina ons verrassen met een optreden.

De organisatie is, zoals altijd, weer present in bijbehorende kleding. Om de stemming nog meer te verhogen, hopen we zoveel mogelijk mensen in passende kleding te mogen verwelkomen.

De afgelopen jaren was het Frühschoppen een enorm succes. Wij hopen dat het dit jaar onder het genot van een broodje bradwurst ook weer zo zal zijn. Het feest vindt plaats op zondag 8 september van 11.30 tot 14.00 uur op het feestterrein aan de Schapenzandweg.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Teamplayer
Volgend artikelGrote politie actie in de Johannes van Vlotenlaan