COLMSCHATE – Vanaf woensdagmiddag 4 september begint het nieuwe seizoen van kaartjes maken en de gezellige dorpstafel in Gemeenschapshuis De Kuip weer. Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat.

Kaartjes maken en de dorpstafel is elke woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de sfeervolle foyer van De Kuip. De dorpstafel is geheel vrijblijvend. Naast een praatje maken kan er ook gebiljart of gedart worden. Of wat dacht u van een spelletje klaverjassen, sjoelen of rummikuppen. Of kom gewoon een krantje lezen. Het kaartjes maken is onder begeleiding van mevrouw Krijt en kost € 0,50 per gemaakt kaartje.

Maar ook als u ergens een vraag over heeft kunt u in De Kuip terecht. Deze hoeft natuurlijk niet over De Kuip te gaan. Ook kunnen de mensen van De Kuip het misschien voor u op internet opzoeken of koppelen aan de juiste instantie. Op dit moment worden er allerlei activiteiten ontwikkelt in De Kuip. Mocht u nog een idee hebben dan kunt u deze ook inbrengen op de dorpstafel.

De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via 0570 65 14 10 of de website www.de-kuip.nl.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 29 augustus
Volgend artikelNieuw fietsconcept slaat aan bij HOI studenten in Deventer