DEVENTER – De intro weken in de studentensteden zijn succesvol verlopen voor Boogle Bike. Een nieuwe speler op de fietsmarkt waarbij het membership van een fiets veel studenten aanspreekt. In Deventer, thuishaven van Boogle Bike, genoten de studenten van een gezellige en toffe kennismaking met hun nieuwe stad. Op de Brink stonden ook de ‘leasefietsen’ klaar voor een testrit.

”Het Boogle biketeam heeft met veel plezier de introductieweek bezocht in Deventer, aldus managing director Van Velsen. Bij zowel de dealers als de studenten viel het nieuwe concept van het membership in goede aarde. Voor een vast bedrag van €12,95 per maand heeft de student rekenen op een prima fiets (inclusief onderhoud). Van Velsen: ”De Boogle Basic is geliefd bij studenten. Een stevige fiets, die comfortabel rijdt. Het opvallende design van de oranje voorvelg maakt de fiets herkenbaar in het verkeer en in de fietsenstalling.

Volgens Van Velsen verloopt de samenwerking met de studentenverenigingen bijzonder prettig. Studenten die meer willen weten over het Boogle concept kunnen een kijkje nemen op Facebook en Instagram. Ook de dealers kunnen daar terecht met hun vragen en opmerkingen. “Dealers zijn heel belangrijk voor ons gezamenlijke succes. We hebben daar al een mooie start gemaakt”, aldus een tevreden Van Velsen.

Natuurlijk beschikt Boogle Bike ook over een E-bike. Een membership voor een E-bike kost € 42,35 per maand en daar hoef je geen student voor te zijn.

Vorig artikelElke woensdagmiddag kaartjes maken en een gezellige dorpstafel in De Kuip
Volgend artikelKersverse Saxion-studenten geven Deventer kleur op eerste HOI-dag