SCHALKHAAR – Ernst Daniël Smid & Coosje Smid: vader en dochter Coosje bezingen het leven. Zondag 8 september – 15:00 uur tot 16:30 uur: Voor elkaar, een muzikaal verhaal van vader en dochter.

Toen de echtgenote van Ernst Daniël – Rosemarie Giesen van der Sluis – in 2012 overleed, kwamen vader en dochter ineens dichter bij elkaar te staan in het leven. Dat was een hele ontdekkingsreis, waarover ze een muzikaal programma gemaakt hebben.

Ernst Daniël is zanger en presentator en heeft een internationale carrière achter de rug, waarin hij als bariton zong in opera’s en musicals. Coosje is actrice, singer-songwriter en columniste en ontving in 2010 een Gouden Kalf voor haar debuut in Joy.

Geniet je mee van dit Nederlandstalige liedprogramma? De kaartverkoop is gestart, en ook voordat deze nieuwsbrief de deur uitging, hadden al veel mensen ontdekt dat er online besteld kon worden. Als je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang met bestellen.

Zondag 8 september, 15:00 uur,  € 18,50 per persoon

Bestel HIER je kaarten.
Reserveren: info@schoolvanfrieswijk.nl   of  bel: 0570-530115

Vorig artikelSIED zoekt voorwerpen voor tentoonstelling “Spelende Bedrijven” op 14-15 september
Volgend artikel31 augustus haalt Eendracht oud papier op in Colmschate