woensdag, 19 juni 2024

Het Dagkoor Deventer is op zoek naar zangers

DEVENTER – Zin om te zingen in een superleuk koor? Dan is het nu de tijd om het nieuwe seizoen goed te beginnen! Het Dagkoor Deventer is namelijk op zoek naar zangers om het koor te versterken. Muziekervaring is geen vereiste, maar plezier in samen zingen en motivatie wel natuurlijk.

Het repertoire is zeer divers en varieert van pop, tot jazz en klassiek Het koor neemt regelmatig deel aan grote- en kleine concerten en bestaat uit een groep van zo’n 50 enthousiaste zangers. Dit jaar vormt het Dagkoor Deventer bijvoorbeeld de basis van het Dickens zingt projectkoor in de Deventer schouwburg op 8 december. Het koor staat onder bezeilende leiding van Karel Tadema.

Het Dagkoor repeteert iedere woensdagochtend van 9.30 – 11.30 uur in het Muziekhuis aan de Van Calcarstraat 4 in Deventer. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken en meezingen op een repetitie-ochtend of bel Karel op 06-44519169. Mailen kan ook, naar leeszieluister@online.nl

Vorig artikelBingo in Kulturhus De Spil in Lettele op 27 augustus
Volgend artikelDe buurtbus is jarig: al 40 jaar openbaar vervoer voor de dorpen
error: Content is beschermd!!!