DEVENTER – Op woensdag 4 september zendt Deventer Radio en Televisie in samenwerking met De Vrijwilligers Centrale Deventer een nieuwe aflevering uit van Lekker Bezig, een programma boordevol nieuws, wetenswaardigheden en achtergronden waarin zij vrijwilligers wat meer zichtbaar willen maken en in het zonnetje gaan zetten.

In deze aflevering kunt u luisteren naar Anita van Zanten, vrijwilliger bij Vriendendiensten en Charis Veendorp, vrijwilliger bij Humanitas Home Start. Zij gaan vertellen over wat zij precies doen en wat hen beweegt tot het doen van vrijwilligerswerk. Ook schuift er weer een organisatie van de maand aan die wat komt vertellen over: burendag!

Lekker Bezig is iedere eerste woensdag van de maand te beluisteren van 09:00 tot 10:00 op Deventer Radio en Televisie. Te beluisteren via Kabel: 104.1 fm of Ether: 107.3 fm

Uitzending gemist? Op www.deventerrtv.nl kunt u Lekker Bezig op uw gemak terugluisteren.

Vorig artikelBoekStart en BoekStartFeest in de Bibliotheek Deventer
Volgend artikel10 jarig bestaan restaurant Swinckels in Twello