TWELLO – Restaurant Swinckels in Twello bestaat al weer 10 jaar dit jaar en viert feest met diverse aanbiedingen voor vaste gasten en voor mensen die het restaurant misschien nog niet kennen.

In 2009 namen Barbara en Sandor van Dam het restaurant in Twello, toen bekend onder de naam ‘De Statenhoed” over. In het monumentale pand naast de (kleine) Dorpskerk werd het werk doorgezet wat 12 jaar eerder in 1996 in Deventer op de Brink was opgestart. Het toenmalige restaurant “De Kokkel en Het Zwijn” werd verkocht en de nieuwe uitdaging aan de Dorpsstraat in Twello heeft geresulteerd in een al jaren druk bezocht restaurant.

Na een heftige uitslaande brand in maart 2016 is het pand weer volledig opgebouwd en heeft het stel haar draai weer gevonden. Bijna een jaar was het restaurant gesloten om het geheel weer in oude luister te herstellen. De gasten van Swinckels kunnen genieten van een historische en huiselijke sfeer met de gemakken van vandaag. Sinds 1716 wordt op deze locatie al gebrouwen en eten geserveerd in het oudste straatje wat Twello rijk is. De keukenbrigade kookt zowel robuuste als verfijnede gerechten. Vanaf € 35,- worden bij Swinckels al menu’s geserveerd. Elders in deze krant zijn zelfs vouchers uit te knippen, waarbij voor € 28,50 al menu’s te verkrijgen zijn.

Swinckels is gelegen aan de Dorpsstraat 12 in Twello. Reserveren kan via 0571-277023 of www.swinckelsintwello.nl

Vorig artikelRadioprogramma “Lekker Bezig” start op 4 september op Deventer radio
Volgend artikelOldtimerrit Bathmense Kermis op 29 september