DEVENTER – Na het grote succes van zijn optreden vorig jaar bij Humanitas komt hij terug op woensdag 4 september, Steven Kazàn.

Steven Kazàn is inderdaad de zoon van de bekende Hans Kazàn. En Steven is in de voetsporen getreden van zijn vader. Zijn show vorig jaar bij ons was een groot succes en daarom komt hij vanmiddag nogmaals met een unieke show vol humor, interactie en magie. In rap tempo brengt Steven Kazàn ongelooflijke goocheltrucs, visuele grappen en komische improvisaties. Ook echt een show voor kinderen en jongeren op de woensdagmiddag.

Aanvang: 14.30 uur. Entree: vrije gift

Zondag 8 september: Sh’Boom

Al meer dan 30 jaar het leukste koor uit Deventer! Een gemengd koor (meer dan 30 koorleden), 1 pianiste, 1 gitarist en 1 dirigente. Enthousiast en gedreven, verbonden in de muziek. Ze brengen een goede mix van popstijlen: swing, rock, rustig, ballads, disco, Nederlandstalig en musical. Het maakt niet uit wat ze zingen. Voorop staat dat ze samen hard werken aan een mooie sound, samen plezier hebben én het publiek een leuke middag bezorgen.

Aanvang: 14.30 uur. Entree: vrije gift

Vorig artikelBezwaarschrift tegen sloop Coberco schoorsteen zeer complex
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 16 augustus