zaterdag, 22 juni 2024
FOTO: St. GeoFort, Herwijnen

Super Minecraft event in de Bibliotheek

DEVENTER – Ben jij een echte Minecraft-fan? En wil je graag samen met anderen een paar uurtjes in de prachtige Bibliotheek aan de Stromarkt vertoeven en Minecraften? Schrijf je dan snel in voor de Minecraft Challenge op zaterdag 14 september van 14.00-15.30 uur. Samen met andere bouwers ga je aan de slag met uitdagende opdrachten en worden je Minecraft-vaardigheden op de proef gesteld.

Je wordt meegenomen terug in de tijd naar het Deventer van vroeger. In deze tijd mochten de meeste kinderen niet naar school omdat zij moesten werken. Maar het leven was voor de kinderen niet altijd zwaar, er mocht ook plezier gemaakt worden. Verken in Minecraft de digitale “Plekken van Plezier” van vroeger. Zoals een oude bioscoop, de kinderkamers van vroeger en uiteraard hun speelgoed. Ga op zoek naar codes, speur naar aanwijzingen en kraak raadsels waar je een prijs mee kunt winnen.  

Tijdens Open Monumentendag op 14 en 15 september kan je de gekraakte codes inruilen voor een cadeau dat je écht niet wilt missen! Kom met je gekraakte codes naar de echte bouwwerken in Deventer en ruil de codes in voor de oplossing van het raadsel. Als je naar de stad gaat, zoek dan de dingen die je ook in Minecraft gevonden hebt. 

Kosten 3 euro per workshop en deelnemer, locatie is de Bibliotheek Centrum aan de Stromarkt. Voor laptops wordt gezorgd. 

Meld je snel aan op: www.bibliotheekdeventer.nl/minecraft  

Er zijn 30 plekken, vol is vol! 

Vorig artikelGo Ahead Eagles legt Elso Brito vast
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 27 augustus
error: Content is beschermd!!!