DEVENTER – Go Ahead Eagles heeft vanavond ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen 2019/2020 in een zege omgezet. Een kwartet goals van een kwartet doelpuntenmakers leverde in De Adelaarshorst een 4-0 zege op tegen Jong FC Utrecht. Voor Go Ahead Eagles waren Maël Corboz, Richard van der Venne, Jaroslav Navrátil en Elmo Lieftink trefzeker.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het opletten geblazen voor het publiek in Deventer, want al na een minuut kwam hun ploeg goed weg toen Velanas namens Jong Utrecht een grote kans kreeg op de 0-1, maar Verhulst kwam snel uit zijn doel en redde knap. Een paar minuten later lag hij er aan de overkant wel in. Navratil vond Corboz en laatstgenoemde schoot van dichtbij de 1-0 tegen de touwen.

Van der Venne knalt raak

Go Ahead Eagles rook bloed en beloonde zichzelf opnieuw na tien minuten spelen. Van der Venne werd op links vrijgespeeld en wist met een verwoestend schot de 2-0 op het scorebord te brengen. Voor rust kreeg Rabillard nog een goede mogelijkheid om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien, maar hij schoot in de handen van De Keijzer.

Navratil beslist duel

Na rust werd het wél 3-0 voor de gastheren. Navratil werd vrijgespeeld en wist vanuit een moeilijke hoek De Keijzer te verschalken. Vier minuten later viel ook de vierde treffer voor Go Ahead via Lieftink, die binnen wist te koppen. Halverwege de tweede helft moest Jong Utrecht tot overmaat van ramp verder met tien man toen St. Jago de doorgebroken Bannink vloerde en rood kreeg. Uiteindelijk bleef het bij 4-0 en dat betekent de tweede thuiszege van het seizoen voor Go Ahead Eagles. (Bron: RTV Oost)

Vorig artikelOldtimerrit Bathmense Kermis op 29 september
Volgend artikelWeekend weerbericht