BATHMEN – Op 29 september 2019 wordt voor de 8e maal de oldtimerrit met aansluitend defilé door het dorp Bathmen gehouden. Het defilé is samen met de aanspanningen van de Bathmense koetsenclub.

Eigenaren van oldtimers bouwjaar 1984 of eerder kunnen zich aanmeldden. Ook kunnen dit jaar vooroorlogse motoren inschrijven.

Het programma van deze rit is als volgt, verzamelen bij Garage Groenouwe in Bathmen om half elf, waar ook publiek welkom is. Gevolgd door een rit door Salland van ± 85 KM. Vanaf 13.00 uur verzamelen we op het weiland aan de Woertmansweg, waar ook de aanspanningen samenkomen, ook hier is publiek welkom. We hebben daar even tijd om elkaar auto’s en de aanspanningen te bewonderen. Hier is ook de start van het defilé door het dorp. Hierna parkeren wij onze automobielen op “de Nije Blêke” het weilandje naast Boode.

De aanwezige toeschouwers kunnen dan de oldtimers bewonderen. De kosten voor deze rit zijn €15,00 ,hiervoor krijg je een mooi deelnemersbord, een goody bag gevuld met o.a. een lunchpakket en enkele consumptiemunten.

Inschrijven bij: garvelink.eric@gmail.com

Vorig artikel10 jarig bestaan restaurant Swinckels in Twello
Volgend artikelTweede thuiszege GAE na kwartet goals