DEVENTER – Begin september gaat de verhuur van start van het appartementencomplex De Hardonk, gelegen in de historische binnenstad van Deventer tegen het kernwinkelgebied en vlakbij het mooie Rijsterborgherpark. In het complex worden 42 appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben verschillende indelingen; zo zijn er studio’s, 2-kamer en 3-kamer appartementen. In de plint van het gebouw komen commerciële ruimtes voor kleinschalige creatieve bedrijven en horeca die goed aansluiten bij het huidige aanbod in de binnenstad. De nieuwe gevel zorgt ervoor dat de nieuwe appartementen beschikken over veel lichtinval.

De woningen

De appartementen worden opgeleverd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, vloerafwerking (PVC vloer) en volledige wandafwerking. Enkele appartementen hebben een privé buitenruimte, de overige appartementen hebben een frans balkon en kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijk buitenruimte. De penthouse appartementen hebben allemaal een eigen dakterras, welke een geweldig uitzicht biedt op de stad. De appartementen hebben verschillende indelingen, zo zijn er studio’s, 2-kamer en 3-kamer appartementen. De woonoppervlaktes variëren van 41 m2 tot 86 m2. Alle appartementen hebben de beschikking over 1 parkeerplaats. De huurprijzen starten bij ca. € 650,00 per maand, exclusief ca. € 50,00 voorschot servicekosten (incl. parkeren).

Belangstelling?

U kunt zich op de website www.hurenindehardonk.nl, onder het kopje “aanmelden” inschrijven voor de nieuwsbrief, dan wordt u op de hoogte gehouden. Zodra de verhuur van start gaat, in september 2019, kunt u zich verder inschrijven.

Vorig artikelAutomobilist rijdt door na aanrijding met fietser
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Vakantie