Ik geniet momenteel van de vakantieperiode. Het even niet het team achterna reizen. Begrijp mij niet verkeerd, ik doe het graag, week in week uit, Go Ahead Eagles volgen. Maar even niet hoeven is ook wel weer fijn. Ik heb een drukke job als Key accountmanager voor een Duits bedrijf. Daarvoor reis ik, naast regelmatig naar kantoor in Duitsland, ook naar België en in ons mooie Nederland. Dan nu even wat tijd voor het gezin is ook wel even prettig. Nogmaals, ik geniet er wel van, om veelal samen met anderen de kilometers te maken. Patrick rijdt altijd mee en meestal ook Henny. Mooi om samen onze ideeën te ventileren, ieder heeft er immers een andere kijk op. Afgelopen seizoen maakte ik 5709 kilometer richting de uitduels. Daar maken we dikwijls de leukste dingen mee. Vreemde blikken als we supportersbussen passeren en Henny bekenden groet: “Wat dut Henny dan in die moffenwagen?”, duidend op mijn bolide met Duits kenteken. Veel hebben we beleefd, van seizoenen dat het allemaal tegenzit, tot zelfs de eerste seizoenshelft van vorig jaar. Vele uitduels winnen rijdt natuurlijk wel even wat prettiger terug naar huis. In Dordrecht per ongeluk in de kleedkamer van de thuisclub geraken in de zoektocht naar het toilet. Hangend tegen een zwetende Limburger bij MVV die mij constant corrigeerde in de live uitzending. Dronken Brabanders die ons niet meer zo lief vonden toen wij uit ons ‘plaatje’ gingen bij de winnende in de play-offs, ik kan er een boek over volschijven… Even dacht ik, in het thuisduel tegen RKC, we gaan weer naar de grote stadions! Het heeft allemaal zijn voor- , maar zeker ook zijn nadeel. Dit seizoen in ieder geval weer op het tweede niveau, dikwijls kneuterig, soms betaald voetbal onwaardig. Maar altijd zie ik weer de romantiek van het stadion en zijn fans. Geniet ik van charme van het spelletje, het enthousiasme van de fans, maar ook al het randgebeuren. Gebeurtenissen in de mixed zone rond de kleedkamers en voor mijn microfoon… Ik wens iedereen een fijne zomer toe om straks uitgerust en vol energie jouw ploeg weer te kunnen ondersteunen.

Vorig artikelVooraankondiging verhuur appartementencomplex De Hardonk
Volgend artikelDeventer Boekenmarkt trekt wederom 125.000 bezoekers