LETTELE – Binnenkort start de aannemer met aanleg van de rotonde bij de Oude Molen. De werkzaamheden duren van vrijdag 4 oktober, 19.00 uur tot 14 oktober 06.00 uur (dus twee weekenden en de tussenliggende werkweek). Tot dinsdag 15 oktober 05.00 uur heeft de aannemer dan nog de tijd om resterende werkzaamheden uit te voeren ( fietspaden afmaken e.d.), die echter geen hinder meer mogen geven voor autoverkeer op de Holterweg.

De informatieavond staat gepland voor 18 september van 18.00-19,30 uur in de manege ’t Ruiterkamp’. Op die informatieavond wordt door de aannemer ( Twentse Weg- en Waterbouw BV) informatie gegeven over de dagplanningen en wanneer welke delen van de weg, wanneer precies weer beschikbaar komen voor verkeer. Ook worden de omleidingsroutes en ander verkeersmaatregelen toegelicht. Een uitnodiging voor deze avond wordt nog door de provincie toegestuurd.

Vorig artikelBolwerksmolen vanaf Monumentendag iedere avond in de verlichting
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 03 september