SCHALKHAAR – Op dinsdag 3 september wordt er gezamenlijk gefietst van, vertrek vanaf de parkeerplaats van de Lindenboom om 13.30 uur. Halverwege is er een stop voor een drankje.
Op donderdag 19 september gaan we op bezoek bij de Parabool, werk- en woonplek voor mensen met een beperking. De ochtend begint om 09.30 uur en wordt afgesloten met een broodje rond lunchtijd en een bezoek aan de winkel, waar we worden geholpen door de cliënten van de Parabool.
Op maandag 16 september is er weer een ledenavond met als onderwerp: De zeven Wereldwonderen gepresenteerd door Rob van Eck. We reizen zowel langs de 7 klassieke wereldwonderen als langs de 7 nieuwe wereldwonderen middels schitterende afbeeldingen en animaties.
De laatste fietsdag van het seizoen is op woensdag 25 september.
Vorig artikelWeerbericht maandag 02 september
Volgend artikelBolwerksmolen vanaf Monumentendag iedere avond in de verlichting