DEVENTER – Op zondag 3 november bruisen de winkelstraten weer van de energie tijdens Deventer Levende Etalages. Winkeliers en amateurkunstenaars trekken samen op om een aantal fraaie, verrassende en verbazingwekkende levende acts te laten zien in de etalages van de deelnemende winkels. Denk hierbij aan korte optredens, live cooking of beschilderen van de etalageruiten. Alle disciplines zijn welkom en (bijna) alles is mogelijk.

Het thema van deze editie luidt ‘De Smaak van Deventer’, dat uiteraard niet toevallig is ontstaan. De Levende Etalages vallen dit jaar samen met het evenement De smaak van Deventer, dat op vrijdag 1 tot en met zondag 3 november plaatsvindt in de Lebuïnuskerk. Op zondag is er daarom ook een smakelijke speurtocht voor kinderen, die zich een weg kunnen speuren naar heerlijke gratis poffertjes.

Het evenement duurt van 13:30 tot 16:30 uur en is gratis toegankelijk. Acts kunnen zich nog aanmelden via evenementen@sdbm.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.deventerlevendeetalages.nl of op facebook.com/deventerlevendeetalages.

Vorig artikelMonuta Helpt, ondersteunt jaarprogramma over Troost
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Monster