DEVENTER – De provincie Overijssel organiseert op woensdag 18 september 2019 een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden voor meer verkeersveiligheid op de N344, de provinciale weg tussen Deventer en Holten. Belangstellenden kunnen van 18.00 tot 19.30 uur de inloopbijeenkomst bezoeken in manege ´t Ruiterkamp Bathmen, Koekendijk 20 in Bathmen. Medewerkers van de provincie Overijssel en aannemer Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) zijn aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden, planning en omleidingen en om vragen te beantwoorden. In de periode tussen vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot en met maandag 14 oktober 07.00 uur is de N344 tussen kruispunt Bathmenseweg-Holterweg tot aan de bebouwde kom van Holten afgesloten voor al het verkeer.

Vorig artikelOuderenzorg trekt wissel op werkdruk in Deventer zorginstellingen
Volgend artikelFile na afsluiting van de Van Oldenielstraat