DEVENTER – In oktober start in Deventer een gratis loopbaantraject voor werkende 45-plussers. Door de overheid is subsidie beschikbaar gesteld om met begeleiding van een loopbaancoach na te denken hoe je in de toekomst gezond en met plezier naar je werk blijft gaan. Tijdens het traject ga je aan de slag met een persoonlijk actieplan.

Het Loopbaantraject 45+ bestaat uit drie persoonlijke gesprekken en twee groepsbijeenkomsten. De groepsbijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend 30 oktober en 27 november. Locatie: Het Coachhuis, Bruijnssteeg 28, 7411 LT Deventer. Vanaf half oktober starten de persoonlijke startgesprekken. De twee vervolggesprekken worden in overleg begin november en begin december gepland.

Het traject kost je niets, maar vraagt alleen je tijd en inzet. De subsidie wordt door de loopbaancoach aangevraagd en geregeld. Wel zijn er enkele voorwaarden verbonden aan deelname aan het Loopbaantraject 45+:
– je bent 45 jaar of ouder
– je werkt gemiddeld minimaal 12 uur per week
– je kunt niet deelnemen als je je werk wegens ziekte niet meer kunt doen of een ontslag- of reorganisatieregeling voor je van kracht is

Het is ook mogelijk om met de subsidie een persoonlijk loopbaantraject te volgen. Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar Nicolette Groen, info@viraeda.nl, tel. 06-82064508. Of kijk voor meer informatie op www.viraeda.nl.

Vorig artikelGroot multicultureel feest voor iedereen
Volgend artikelHaven sloep Deventer vaart van wal