COLMSCHATE – Met ingang van maandag 2 september is Bridgeclub Daventria 1 x per 2 weken van 13.30 – 16.30 uur een bridgemiddag op de maandag begonnen bij: ’t Hof van Colmschate. Deze locatie beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

De competitie bestaat uit een aantal zittingen waarbij na 4/5 middagen promotie/degradatie plaatsvindt. Op maandagmiddag worden er 6 rondes van 4 spellen gespeeld.

U bent van harte welkom om vrijblijvend 2 keer te komen bridgen bij onze gezellige club, voordat u besluit om lid te worden. Bij een lidmaatschap bent u tevens lid van de Bridgebond. Het voordeel hiervan is dat u maandelijks gratis het bridgeblad ontvangt met allerlei leuke tips. Tevens kunt u de volgende dag de uitslag op de computer zien hoe u heeft gespeeld.

Met ingang van dit seizoen is het ook mogelijk om als gastspeler mee te spelen op maandagmiddag. Dit kan maximaal 6 x per seizoen tegen betaling van

€ 3,- per persoon per keer. U kunt zich, uiterlijk voor maandag 10.00 uur, als paar hiervoor aanmelden via de website van Daventria: https://www.nbbclubsites.nl/club/10010 onder het kopje afmelden/aanmelden.

Bridget u liever ’s avonds? Dat kan ook! We bridgen op dezelfde locatie op iedere woensdagavond. We starten dan om 19.30 uur.

Gedurende het jaar kunt u meedoen aan verschillende bridgedrives, zoals de Sinterklaas-, Kerst- en Paasdrive met leuke prijzen en lekkere hapjes.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Simone Heijting, simone.heijting@ziggo.nl of 06-30340458.

Locatie: ’t Hof van Colmschate, Holterweg 104, Colmschate

Vorig artikelLiving Statues in Winkelcentrum Boreel
Volgend artikelHardlopend het jaar afsluiten tijdens de 13e Brink tot Brinkloop!