DEVENTER/BATHMEN – Sportief het oude jaar uit en fit het nieuwe jaar in. Die kans krijg je dit jaar tijdens alweer de 13e Brink tot Brinkloop van Deventer naar Bathmen op 29 december. Want je kunt je vanaf nu weer inschrijven. Je kunt natuurlijk individueel meelopen en net als de vorige edities kun je je ook inschrijven voor de bedrijvenloop en natuurlijk de Kidsrun.

Het gaat niet om de snelste tijd, maar om het plezier dat je beleeft en om je beter te voelen. Inschrijven voor dit bijzondere concept kan op www.brinktotbrinkloop.nl.

Rennen voor Uganda

Natuurlijk is de Brink tot Brinkloop bedoeld om met zijn allen een mooie dag te beleven en lekker sportief bezig te zijn, maar zoals alle andere jaren kun je je inschrijfgeld ook nog eens verhogen met een donatie voor goed besteed, want dit deel van je inschrijfgeld zal worden gedoneerd aan de Stichting Kinderen voor Uganda, een stichting waar we al een aantal jaren voor lopen.

En maar liefst de helft van het inschrijfgeld van de Kidsrun gaat eveneens naar dit doel. Vorig jaar werd er maar liefst € 1450,- opgehaald voor de stichting Kinderen voor Uganda. Natuurlijk hopen we dit jaar nog meer inschrijvingen te krijgen voor deze sportieve dag en ook doneren zonder te lopen is vanzelfsprekend ook weer mogelijk, dus wie weet breken we net als vorig jaar het record!

Voor inschrijving ga naar www.brinktotbrinkloop.nl.

Vorig artikelBridgen in Colmschate bij Bridgeclub Daventria
Volgend artikelDeventer weerbericht 20 september