DEVENTER – Ook dit jaar organiseren The Mall, Jongerenwerk en Kinderwerk Raster, Huis van de Wijk, speeltuin Rivierenwijk en House of Hope weer van alles op Burendag 2019!

Op 3 locaties (Speeltuin, Oase en Huis van de Wijk) is er voor jong en oud van alles te doen, te eten, te zien en te luisteren. Op elke locatie is wat anders te doen. Zo kunnen bij het Huis van de Wijk kinderen t/m een jaar of acht zich heel goed vermaken, bij de Oase is bijvoorbeeld een scootmobielparcour maar ook een stormbaan voor de wat oudere kinderen en bij speeltuin Rivierenwijk kunnen jongeren o.a. lasergamen. Maar dit is slechts een heel kleine greep uit de vele activiteiten die er zijn. Ook is het op alle locaties mogelijk om wat te eten, van poffertjes tot multiculturele hapjes. Start van de Burendag is om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur

Vorig artikel04 oktober Computercafé in het Kulturhus
Volgend artikelMonuta Helpt, ondersteunt jaarprogramma over Troost