OKKENBROEK – Zo nu en dan hoor je muziek waar je eindeloos van kunt genieten. Muziek die echt klopt. Tijdens het najaarsconcert van het More Music Orkest geniet je niet “zo nu en dan”, maar droom je de hele avond weg op prachtige herkenbare klanken van ons orkest en zangeres Marleen Rodijk. Het thema van de avond is “Ain’t got you”. We maken er een onvergetelijk muzikaal avontuur van, zowel instrumentaal als vocaal, zodat je aan het eind van het concert zult zeggen: “Yes, You Got Me” More Music! Dit smaakt naar meer.

We spelen die avond vele bekende nummers, waaronder de populaire Dutch Rock Medley met o.a. “Maybe Tomorrow” (Earth and Fire), “Venus” (Shocking Blue) en “Little Green Bag” (George Baker Selection) en daarnaast een groot aantal internationaal bekende klassiekers zoals “When You Believe”, “If I ain’t got you”, “Pinball Wizard”, de gedenkwaardige hit van de Britse rockband “The Who”, en tot slot het spectaculaire “Thank you for the Music” van Abba.

Dit najaarsconcert vindt plaats op zaterdag 16 november vanaf 20:00 uur in zaal “Ons Centrum” in Okkenbroek.

Entree: € 5 per persoon. Donateurs en kinderen t/m basisonderwijs vrije toegang.

Kerstconcert 2019

Noteer ook vast vrijdag 13 december in uw agenda. Die avond vanaf 19:00 uur spelen wij ons eerste kerstconcert in de Sint Nicolaaskerk in Lettele.

Vorig artikelKom erbij! Festival van 1 t/m 8 oktober
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Wijze mannen