DEVENTER – Van 1 t/m 8 oktober vindt het Kom Erbij! Festival plaats in Deventer. Het Kom erbij! Festival is een nieuw initiatief en een week van kunst, cultuur, beweging, inspiratie en ontmoeting. Een week vol activiteiten onder de noemer ‘Kom erbij!’ En bedoeld voor alle Deventenaren.

Het Kom erbij! festival is een initiatief van een groot aantal organisaties die mensen willen laten ervaren hoe toegankelijk het is om met elkaar in gesprek te raken, om met elkaar ervaringen, emoties en verhalen te delen en samen plezier te beleven.

Vandaar de uitnodiging Kom erbij.

En praat mee. Aan de koffietafel ontstaan de mooiste gesprekken, schuif aan en praat mee.

En eet mee. Geen zin om alleen te eten of te koken? Er zijn voorleeslunches in de Bibliotheek, de Kar’ma-kookt-als-mama-eetclub en maaltijdens op de locaties van Huisgenoten, Solis en Ludgerus.

En wandel mee. De Open Huizenroute van de Deventer Huisgenoten leidt langs 5 huizen met een verrassend programma.

En kijk mee. Met diverse voorstellingen in Humanitas, de Generatiedag in de Bibliotheek en nog veel meer.

En speel, dans en zing mee. Met Theater Onbeperkt en Theatergroep Niet Alles op een rijtje! Of een meezingkoor of met zit-volksdansen

Een groot aantal activiteiten zijn gratis, soms wordt er een bijdrage gevraagd. Op de website www.komerbijdeventer.nl staat het gehele programma.

Vorig artikelVoorstelling tijdens de afsluiting van Spelen op de Brink op 29 september!
Volgend artikelDe Magie van Muziek op 16 november in Okkenbroek