DEVENTER – Zaterdag 21 september is er van 9 tot 12 uur een GARAGEVERKOOP vanuit de garage van de ‘Leprawinkel’. De Leprawinkel heeft allerlei mooie, decoratieve en praktische spullen voor huis en tuin te koop. Het is allemaal zeer de moeite waard: dus kom en sla uw slag!

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd voordelig mooie kleding, allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, schilderijen, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen.

De  garage ligt aan de achterzijde van de winkel en is via de winkel bereikbaar. Iedereen is van harte welkom en de opbrengst van zowel de winkel als van de garageverkoop komt ten goede van de bestrijding van lepra.

Uiteraard hopen we op mooi weer, zodat iedereen lekker in de open lucht tussen onze spulletjes kan rondneuzen!

De Leprawinkel, Smedenstraat 252, is iedere zaterdag geopend van 9 tot 12 uur.

Als u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebt, kunt u ons bellen op dinsdag-, donderdag- of zaterdagochtend, tel. nr. 0570 616333. Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikelWeerbericht maandag 09 september
Volgend artikelNationale Ziekendag Zonnebloem Regio Deventer