DEVENTER – Ook dit jaar heeft de Zonnebloem regio Deventer met haar 11 afdelingen (Bathmen, Broekland, Deventer Noord, Oost, Zuid, Diepenveen, Heeten, Nieuw Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe en Schalkhaar) aandacht besteed aan haar zieke medemens. Op zondagmorgen zijn alle patiënten in het Deventer Ziekenhuis verrast met een kort bezoekje van een vrijwilliger van de Zonnebloem. Voor de kinderen was er een presentje en voor de volwassenen een plantje, een aandachtskaartje en een tekening gemaakt door kinderen van de drie basisscholen uit Bathmen, OBS De Dorpsschool, OBS De Rythmen en Basisschool Looschool.

Dit alles is mogelijk gemaakt met de inzet van ruim 25 vrijwilligers. Daarnaast hebben alle afdelingen in dit weekend de bij haar bekende zieken thuis bezocht en een attentie met aandachts-kaart gegeven. De reacties van de mensen thuis en in het ziekenhuis op deze blijk van aandacht en medeleven is telkens weer hartverwarmend.

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zowel jong als oud. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. We bezoeken mensen thuis, organiseren activiteiten in de buurt en vakanties. En dat geldt ook voor onze vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt!

Kom erbij

Vindt u dit ook zo’n leuk initiatief? Wilt u iets betekenen voor uw medemens? Heeft u een uurtje vrij per week hiervoor? Bent of kent u iemand die ook vrijwilliger zou willen worden? Laat het ons weten!

Wilt u in de toekomst ook in aanmerking komen voor de activiteiten of huisbezoeken van de Zonnebloem? Laat het ons weten!

Telefoon: 06-58 76 64 45

Website:  www.zonnebloem.nl/deventer

Vorig artikelGarageverkoop Leprawinkel op zaterdag 21 september
Volgend artikelOogstfeest Dorpsbongerd Lettele op 21 september