DEVENTER – Op zondag 29 september opent de Koningskerk in Deventer haar deuren voor de Kerkproeverij. Kom je zelf niet vaak of nooit in de kerk, maar zou je eens willen weten wat daar binnen gebeurt? Dan biedt deze zondag een mooie kans.

De meeste Nederlanders komen niet vaak in de kerk. Toch vinden veel mensen steun, kracht en inspiratie in het geloof in God en het samenzijn met anderen. Om iedereen een kans te geven vrijblijvend kennis te maken met wat in de kerk gebeurt, doen kerken in heel Nederland mee aan de Kerkproeverij.

Ook de Koningskerk aan de Mariënburghstraat 4 in Deventer doet mee. De Koningskerk is een samenwerkingsgemeente van drie gereformeerde kerken in Deventer. Sinds vorig jaar komen deze kerken samen in de voormalige rooms-katholieke Maria Koninginkerk aan het Mariënburghplein.

Om 10.00 uur begint de kerkdienst waarin extra aandacht is voor wie niet gewend is een kerk te bezoeken. Kom zoals je bent, het is geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom!

Vorig artikelVaren met Havensloep Deventer over de IJssel
Volgend artikelVoorstelling tijdens de afsluiting van Spelen op de Brink op 29 september!