DEVENTER – Spelen op de Brink organiseert op zondag 29 september aanstaande tussen 14 en 16 uur de afsluiting van het seizoen 2019. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Speciaal voor de laatste dag geeft circustheaterschool de Klim een voorstelling voor en door kinderen. We sluiten de middag af met ons traditionele ijsje van Talamini.

Spelen op de Brink

Lekker buiten spelen, midden op de Brink, in het hart van de stad Deventer. Spelen op de Brink staat voor buiten spelen met Oudhollands en modern speelgoed. Hoge bi’s, hoepels, vliegende Hollanders, diabolo’s en nog veel meer speelgoed staat klaar voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het speelgebied is afgezet met kettingen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. (Groot)ouders voelen zich weer jong wanneer ze hun kroost uitleggen hoe je moet stelten lopen, tollen of hoelahoepen. Als volwassene ben je waarschijnlijk eerder moe. Geen probleem. Rondom Spelen op de Brink zijn tal van terrasjes waar je kunt neerstrijken voor een drankje met zicht op de spelende kinderen. De vrijwilligers van Spelen op de Brink houden een oogje in het zeil. Het is echter niet de bedoeling dat je de kinderen zonder toezicht achterlaat.

Meedoen aan Spelen op de Brink is gratis.

Wil jij ons volgend jaar helpen als vrijwilliger?

Ook in 2019 zijn we weer van de partij. Iedere woensdag- en zondagmiddag van mei t/m september. Spelen op de Brink wordt begeleid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te helpen, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@spelenopdebrink.nl

Meer informatie vind je op www.spelenopdebrink.nl

Vorig artikelKoningskerk organiseert speciale Kerkproeverij voor gasten
Volgend artikelKom erbij! Festival van 1 t/m 8 oktober