DEVENTER – In het kader van 150 jaar Vredehof organiseert Vredehof / Roelofs Uitvaartverzorging op 8 oktober a.s., in samenwerking met Herman Bakker Uitvaartzorg en Notariskantoor Het Notarieel, een lezing met de titel  ‘Wat iedereen moet weten over het levenstestament’.

Heeft u er weleens bij stil gestaan wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt?

Een belangrijke vraag. Dit regelt u zelf door het opstellen van een levenstestament, zaken worden dan geregeld zoals u dit wenst. Mr. Eva Houbolt vertelt tijdens deze lezing alles over de voordelen van het Levenstestament. Ook het onderwerp Schenken en Erven komt aan bod, evenals Erfbelasting met tips van de notaris hoe hierop te besparen.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Roelofs, Diepenveenseweg 76 in Deventer. Aanvang lezing om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Na de lezing, rond 20.30 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk door het sturen van een mail naar events@vredehof.nl o.v.v. naam en aantal personen. Vol is vol.

Meer informatie over Vredehof Uitvaartverzorging en haar activiteiten op www.vredehof.nl

Vorig artikelAnytime Fitness organiseert cursus AED/Reanimatie
Volgend artikelVogelkeuring Deventer Vogelvrienden op 02 oktober