COLMSCHATE – De kans dat het hart van het ene moment op het andere zijn pompvermogen verliest is klein, maar het kan gebeuren. Je leven hangt dan af van een snelle en goed uitgevoerde reanimatie. De gevolgen kunnen ernstig zijn. Organen en weefsels krijgen plotseling geen zuurstof meer en de schade aan de hersenen kan al na zes minuten onherstelbaar zijn. In het kader dag van het hart gaat Anytime fitness op de Vijfhoek een bijdrage leveren door een cursus AED/Reanimatie te organiseren.

Een kleine investering kan levens redden….

De cursus vindt plaats in hun club in samenwerking met Boeg Opleidingen. Zij bieden opleidingen op het gebied van hulpverlening en gezondheid. De minimale deelname voor deze training is 6 personen en zal ongeveer 2 uur duren. De training is voor iedereen toegankelijk, dus zowel leden als niet-leden (familie, buren, collega’s, vrienden) iedereen is welkom.

Deelnemers leren te reanimeren en de AED hierbij te gebruiken, zodat je leert direct hulp te kunnen bieden in geval van een circulatiestoornis (hartstilstand). Naast enige kennis van de theorie, is er gelegenheid om alles in praktijk te brengen. De vaardigheid van beademen en hartmassage wordt geoefend. Verder wordt de stabiele zijligging geoefend. Na de AED cursus ontvang je een deelname certificaat.
.
De eenmalige investering voor deze training is een ”speciaal” tarief en bedraagt slechts 20 euro! Een kleine investering kan levens redden….

Heb je interesse of vragen meld je dan uiterlijk voor zondag 6 oktober bij ons aan. Aanmelden kan via deventervijfhoek@anytimefitness.nl of  telefonisch 0570 200 103. Op basis van het aantal aanmeldingen en inventarisatie bepalen zij welke dag(en) de training(en) zal/zullen plaatsvinden.

Vorig artikelErik Langs de Lijn EXTRA: Dorpsclub
Volgend artikelLezing over het Levenstestament in Uitvaartcentrum Roelofs