DIEPENVEEN – Naast een ruim assortiment boeketten en snijbloemen hebben wij ook veel planten voor binnen, terras en balkon. Wij nodigen u dan ook van harte uit  eens een kijkje te komen nemen in onze bloemenspeciaalzaak.

Planten voor een comfortabel binnenklimaat
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat planten een positieve uitwerking hebben op het welzijn van de mensen, doordat planten de lucht zuiveren, voor meer zuurstof zorgen,  de luchtvochtigheid verhogen en geluidshinder verminderen.

Plantenaanbieding
Bloemsierkunst Flierman heeft een ruime keuze in groene en bloeiende planten voor binnen en afhankelijk van het seizoen voor terras en balkon.
Tijdens de najaarsactie van de Diepenveense ondernemers op zaterdag 12 oktober krijgt u 50% korting op elke tweede plant.

Bedankt Plant
Bloemsierkunst Flierman doet dit jaar ook weer mee aan de campagne Bedankt Plant. Deze campagne draait om de boodschap dat consumenten hun planten mogen bedanken voor alle goede dingen die de planten doen, allemaal voor een beetje water, licht en liefde.

Van 1 tot en met 20 oktober 2019 krijgt iedere consument die voor €20,- aan planten koopt een actievoucher. Met de code op de voucher maakt hij/zij kans op één van de 25 detox kuren van Sapje t.w.v. €110,- of één van de 50 Air So Pure planten t.w.v. €25,-. Iedereen die een code invult krijgt bovendien 10% korting op het assortiment van Sapje. De gedachte is dat deze prijzen, net als planten, zorgen dat je je nog lekkerder voelt!

Vorig artikelWeekend weerbericht: veel regen en stevige wind
Volgend artikelInformatieavond Salland Rookvrij!