COLMSCHATE – Veel mensen willen van hun rookverslaving af, maar vinden het lastig om definitief afscheid te nemen van de sigaret. Daarom organiseren Tactus Verslavingszorg, de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken en Salland Zorgverzekeringen op dinsdag 15 oktober ‘Salland Rookvrij’, een informatieavond vol tips en advies voor iedereen die wil stoppen met roken.

De avond is erop gericht om te helpen bij het succesvol stoppen met roken. Diverse deskundigen vertellen over wat er in je lichaam gebeurt als je stopt en waarom het soms moeilijk is om te stoppen. Ook vertellen we hoe de huisarts kan helpen om van deze ongezonde verslaving af te komen. Op de informatieavond zijn ook praktijkondersteuners van de huisarts aanwezig. Zij zijn er om vragen te beantwoorden en advies te geven. En natuurlijk komt er antwoord op de vraag wat je deze keer anders kan doen om ècht te stoppen met roken!

Waar en wanneer?

De informatieavond is dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 21.45 uur in de Ichtuskerk aan de Holterweg 106 in Colmschate. De avond is gratis bij te wonen en mensen kunnen zich aanmelden via www.tactus.nl/sallandrookvrij. Hier is ook meer informatie te vinden over de avond.

Vorig artikelPlanten bij Bloemsierkunst Flierman in Diepenveen
Volgend artikelWelkoop Diepenveen maakt van Dierendag een écht feest!