DIEPENVEEN – Het schildersbedrijf Pasman met bijbehorende winkel bestaat dit jaar 70 jaar en Alie Baas heeft daar de afgelopen 45 jaar deel van uit gemaakt. De winkel, waarin zij werkzaam was, heeft vele gedaante verwisselingen ondergaan, zo lag eerst de nadruk op alleen verf en behang en na vele omzwervingen met o.a. hobbyspullen, gereedschappen en ijzerwaren en zelfs klein huishoudelijke apparaten, ligt nu de nadruk op het gehele interieur (gordijnen, vloeren ,raamdecoratie ) waarin verf en behang nog steeds belangrijke producten zijn. Alie heeft al deze facetten in de winkel doorlopen en haar aandeel gehad in al deze veranderingen. Ali is eigenlijk een deel van het interieur geworden. En is jaren lang het gezicht van de winkel geweest.

Maar, na 45 jaar geleden door ”oma” Pasman te zijn aangenomen, is nu het moment gekomen dat zij afscheid neemt van het bedrijf. Op zaterdag 28 september zal zij voor het laatst in onze winkel staan. Laat deze gelegenheid niet voorbij gaan om haar een hand te schudden en haar net als wij het allerbeste te wensen voor de mooie jaren die komen gaan.

Wij staan tussen 10 uur en 15 uur klaar met een hapje en een drankje.

Alie bedankt

Vorig artikelHOI PAPA, De herrijzenis van Michel Boerebach
Volgend artikelZaterdag 2e editie Uitvaartbeurs Lebuiniskerk