DEVENTER – Op zaterdag 21 september 2019 vindt in de Lebuinuskerk aan het grote kerkhof in Deventer (ov) van 10.00 t/m 16.00 uur de 2e editie van de Deventer uitvaartbeurs plaats. Hier kunt u zich volledig laten informeren over alles wat met “de dood” te maken heeft.

Van urnen en sieraden tot doodskisten en grafstenen, het zijn beslist niet de standaard items die u te zien krijgt. U kijkt uw ogen uit wat er tegenwoordig beschikbaar is in de uitvaartwereld. Alle deelnemers die aanwezig zijn hebben zo hun eigen bijzondere dienst, passie, kwaliteit en persoonlijkheid. Zij kunnen u alle benodigde informatie geven. Iedereen is welkom (kinderen ook!). De toegang is gratis.

Vorig artikelSchildersbedrijf Pasman Diepenveen neemt afscheid van Alie
Volgend artikelSpijkerman Rijwielhandel en Revalidatiemiddelen is van alle markten thuis