DEVENTER – ZilverFitness biedt functionele bot- en spierversterkende training aan mensen die overdag een uurtje tijd hebben. Je traint onder leiding van een gediplomeerd coach. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en hebben te maken met alledaagse bewegingen, zoals duwen, trekken en tillen. Donderdag 3 oktober trapt ZilverFitness af met een proefles en opening in de trainingslocatie van CrossFit Deventer, aan de Tartustraat 2, op bedrijventerrein Kloosterlanden.

“De Gezondheidsraad heeft de beweegrichtlijnen voor volwassenen aangepast. Naast voldoende bewegen is het advies om bot- en spierversterkende oefeningen te doen. Dat is een goed advies omdat het je minder kwetsbaar maakt”, legt Ben-Anne (52) van ZilverFitness uit.

“Het programma start met een gedegen uitleg en warming-up, gevolgd door bot- en spierversterkende oefeningen. De deelnemers werken zo aan meer kracht, conditie en balans. Na afloop kan men gezellig napraten. Naast onze nieuwe locatie in Deventer zijn we ook te vinden in Zeist, Maarssen, Weesp, Alphen, Soest en Harderwijk.”

“ZilverFitness is overdag en wordt gegeven aan kleine groepen. De leeftijd van de deelnemers ligt nu tussen de 53 en 79 jaar. Het blijkt dat veel mensen het niet prettig vinden om ’s avonds in een drukke sportschool te staan voor een training, terwijl ze overdag ook tijd hebben.”

Interesse in een gratis proefles? Bel Ben-Anne op 030-7523548 of kijk op www.zilverfitness.nl.

Vorig artikel‘Iedereen Actief’ op Mode- en Beautydag WC Colmschate
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 24 september