zondag, 16 juni 2024

Voetbalscouting in de Adelaarshorst

DEVENTER – Wat doet een voetbalscout precies? Hoe word ik voetbalscout in het prof-, amateur- of jeugdvoetbal? Hoe kan ik ‘met een adelaarsoog’ leren scouten? Vragen (en antwoorden) die uitgebreid aan bod komen tijdens de workshop ‘Voetbalscouting’ die op dinsdag 1 oktober 2019 van 18:30 – 22:15 uur plaatsvindt in De Adelaarshorst.

Henk Grim van Platform Voetbalscouting geeft alle aanwezigen een uniek kijkje achter de schermen en deelt met hen alle ins en outs van het scoutingsvak. Daarmee is het een onmisbare workshop voor het technisch kader, trainers én ouders van amateurverenigingen. 

De inschrijfkosten voor de workshop bedragen 49 euro per persoon. Speciaal voor de editie van dinsdag 1 oktober geldt: twee personen voor de prijs van één! Bovendien hebben Go Ahead Eagles en Platform Voetbalscouting een speciale aanbieding voor amateurverenigingen: vijf personen voor 100 euro. De workshop is inclusief certificaat, samenvatting, scoutingsboek en koffie / thee / fris. 

Aanmelden voor de workshop kan door een e-mail te sturen naar info@workshopvoetbalscouting.nl. 

Vorig artikelWeerbericht donderdag 26 september
Volgend artikelSpeelgoedrages, van vroeger tot nu!
error: Content is beschermd!!!