DIEPENVEEN – Op de Nationale dag voor ouderen organiseren Raster Welzijn en de Bibliotheek Deventer voor de zesde keer de Nationale Voorleeslunch voor ouderen.  Op vier verschillende locaties in de gemeente Deventer is er een voorleeslunch. In de Bibliotheek Diepenveen is Alice van Diepen de verteller.

De verteller zal óók het verhaal van Maarten Spanjer voorlezen dat hij speciaal heeft geschreven voor de Nationale Voorleeslunch. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de wedstrijd tussen Ajax en Benfica in 1969. Een wedstrijd die gespeeld werd in bitterkoude omstandigheden. En: “wat weet u nog van 1969?” Met de verhalen die worden voorgelezen komen de herinneringen vast en zeker tot leven.

Na de verhalen is er een lunch om samen herinneringen op te halen en ervaringen uit te wisselen. Ontvangst vanaf 11.00 uur met een kop koffie/thee, verhalen vertellen vanaf 11.30 uur en aansluitend is er de broodjeslunch.

vrijdag 4 oktober (11.00 uur tot 13.15 uur)

Bibliotheek Diepenveen, Dorpsstraat 30 in Diepenveen

Kosten voor de lunch: € 5,50. Aanmelden en betalen bij Raster Welzijn via telefoonnummer: (0570)611247

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 27 september
Volgend artikelBathmense Kermis houdt dorpse gezelligheid levend