DEVENTER – Als Widex Premium Dealer hebben we bij Fonique Hoortechniek reeds een jaar ervaring kunnen opdoen met het nieuwste en beste hoortoestel van Widex: Evoke 440. Ondanks dat een hoortoestel het oor nooit echt volledig kan vervangen, presteert de Evoke 440 boven verwachting! Vooral de mate waarin het hoortoestel in staat is de windruis te onderdrukken is ronduit indrukwekkend te noemen. Daarnaast is er een aanzienlijke verbetering bereikt in de spraakverstaanbaarheid in rumoerige situaties, zijn de Evoke hoortoestellen te bedienen via de mobiele telefoon, kunnen ze muziek of telefoongesprekken streamen vanaf een iPhone, zijn ze te koppelen met een DECT huistelefoon en zijn ze zeer onopvallend te dragen. En ze zijn nog oplaadbaar ook! Wat valt er nog meer te vertellen over dit hoogwaardige stukje vernuft?

Live Demonstraties bij Fonique Hoortechniek
Widex wil u graag kennis laten maken met de Evoke en geeft bij verschillende Widex Premium Dealers gratis Evoke demonstraties. Op woensdag 9 oktober vindt deze demonstratie plaats bij Fonique Hoortechniek aan de Boxbergerweg 20 in Deventer. In drie sessies van ongeveer 1,5 uur kunt u zelf ervaren hoe de nieuwste technieken werken door middel van een hoofdtelefoon die draadloos verbonden is met een demonstratie-hoofd, voorzien van de Widex Evoke 440 hoortoestellen. Bent u naar aanleiding van de demonstratie zo enthousiast dat u de hoortoestellen graag wilt beluisteren? Dan krijgt u de hoortoestellen van ons geheel gratis en vrijblijvend 6 weken op proef. U kunt dan zelf bepalen of het hoortoestel goed bij u past voordat u definitief besluit tot aanschaf over te gaan.

Gratis Widex Bluetooth TV ontvanger
Bij Fonique Hoortechniek zijn we zo enthousiast over dit hoortoestel dat we alle bezoekers van de demonstratie bij aanschaf van 2 Evoke 440 hoortoestellen een gratis Widex Bluetooth TV ontvanger (ter waarde van € 199,-) cadeau doen. Deze actie duurt tot 31 december 2019.

Bent u benieuwd wat de Widex Evoke voor u kan betekenen? Meld u dan aan voor een van de drie demo-sessies van 10.30 uur, 13.30 uur of 15.30 uur. U kunt ons bereiken op nummer 0570 – 600 583. We hopen u woensdag 9 oktober te mogen ontvangen aan de Boxbergerweg 20 in Deventer.

Vorig artikelSpeelgoedrages, van vroeger tot nu!
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 27 september