LETTELE – De actie Zon in de schoorsteen moet nog even goed onder de aandacht worden gebracht. De Zonnebloem Pieten uit Lettele gaan op 5 december met veel enthousiasme op pad om mensen, jong en oud die even wat extra aandacht verdienen te bezoeken.
Het gaat om 25 tot 30 mensen, veel meer is niet mogelijk omdat alles op 1 dag moet gebeuren, en de Pieten op deze manier net wat extra aandacht kunnen geven. Maar zij willen natuurlijk niet met lege handen  aankomen, een cadeautje hoort daarbij, maar dat kan niet zonder uw hulp, dus wil je ons helpen door voor ongeveer €6.00 een pakje te maken, dan zou je de organisatie heel blij maken, en nog mooier is het om er een klein gedichtje bij te doen, het hoeft echt geen groots gedicht te zijn het gaat om de aandacht.

Je kunt je opgeven tot 10 november bij Anneke Bijsterveld, tel. 0570551376 of via de mail  t.bijsterveld2@kpnplanet.nl,  dan krijg je t.z.t. een naam van de organisatie door voor wie je een pakje mag maken.

Vorig artikelDe grootste linnenwinkel van Nederland is Bedshop de Duif
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 08 oktober